loader
menu

CIUTAT

Tarragona diu NO a la brutalitat policial en la manifestació més gran i silenciosa de la seva història

El Circ Ciutat dimarts, 03 d'octubre de 2017

Tarragona ha viscut la manifestació més multitudinària de la seva història. La més gran, i alhora, també la més silenciosa. Més enllà de demanar la independència, les més de 30.000 persones que han omplert avui els carrers de la ciutat ho han fet per condemnar la brutal repressió policial que es va patir durant la celebració del referèndum.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Aquesta és la raó principal per la qual s'havia convocat la vaga general a tot el país, i que a la tarda havia de viure el seu punt àlgid amb manifestacions a les principals ciutats i pobles catalans sota un únic lema: Democràcia, en senyal de repulsa per la brutalitat de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.

I Tarragona ha quedat desbordada, en una concentració de gent mai vista. Ni quan la ciutat va sortir en massa, l'any 1997, per demanar l'alliberament de José Ángel Blanco; ni al 2003, quan els tarragonins es van abocar al carrer per oposar-se a la participació de l'exèrcit espanyol a l'Irak.

Si la d'avui al matí ja ha estat nombrosíssima, amb més de 10.000 persones, la de la tarda ha batut tots els rècords, i com ja ve sent més freqüent també amb presència de banderes espanyoles i de tarragonins que no volen la independència, i que han sortit per criticar els abusos policials tant a la ciutat com arreu del país. La magnitud de la manifestació s'explica amb que, per exemple, quan la capçalera arribava a la Font del Centenari, la plaça de la Font encara estava plena a vessar.

Consulta la pàgina de facebook del Circ per veure vídeos i més imatges, tant de la manifestació com de la concentració del matí.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar