loader
menu

CIUTAT

Una psicòloga i un metge, dues noves baixes més al senat tarragoní

El Circ Ciutat dimecres, 04 d'octubre de 2017

Vint-i-quatre hores després que el baríton Àngel Òdena, el periodista Frederic Porta i la filòloga Joana Zaragoza van anunciar que plegaven del Senat tarragoní perquè no comparteixen la manera amb que Ballesteros va gestionar l'1-O, dues peces més d'aquest òrgan consultiu d'alcaldia també han anunciat que també dimiteixen.

El metge Josep Solé Poblet. Foto: facebook

La psicòloga Marina Robert. Foto:facebook

En aquest cas, la psicòloga Marina Robert i el metge Josep Maria Solé Poblet. Robert, com van fer Òdena, Porta i Zaragoza, ho ha fet amb una carta, en la qual admet que "els esdeveniments d'aquests últims dies han precipitat la meva decisió, per estar en discòrdia amb certes decisions presses per l'Alcaldia. Han volgut fer callar la veu de tot un poble i era algo que ni concebia ni esperava i que no represento de cap de les maneres."

Robert lamenta que "marxo trista, ho reconec, doncs sempre vaig pensar que era una oportunitat per tirar endavant nous projectes, noves idees... i m'ho emporto a la mateixa motxilla amb la que vaig aterrar." La ja ex senadora conclou reconeixement la dessídia que li ha produït la participació en el Senat: "Arriba un punt que desisteixes i vas deixant d'assistir de forma discreta i sense obrir boca."

D'altra banda, la dimissió del metge Josep Maria Poblet l'ha anunciat Àngel Òdena en el seu perfil de facebook.

En la seva compareixença del matí, Ballesteros ha recordat que Òdena feia 3 anys que no assistia a les reunions i en Porta, 5. "La Joana sí m'ha sorprès i ho lamento. Més enllà d'això, el que demostra és que vaig proposar un senat que no era del meu partit, amb totes les tendències i sensibilitats representades, i que no era un senat ni socialista ni de l'alcalde."

La carta de comiat de Marina Robert

"Com a Senadora d l'Ajuntament de Tarragona, comunico a dia d'avui, 04 d'Octubre de 2017, la meva baixa del Senat Tarragoní de l’Ajuntament de Tarragona.

Han sigut molts els anys que porto com a Senadora al Ajuntament de Tarragona: vaig entrar ara fa gairebé 6 anys, emocionada i il·lusionada per la oportunitat que m'oferia l'Alcaldia. Vaig entrar com a la més jove del Senat, plena d'idees i d'il·lusió pel nou repte.

Amb el temps m'he adonat que el que havia de ser un Consell d'Alcaldia, que prometia reunions cada "x" temps a fi de posar a sobre de la taula aquelles inquietuds, dubtes i propostes que remouen pels carrers de la Ciutat, ha quedat en una reunió anual...i amb sort. Arriba un punt que desisteixes i vas deixant d'assistir de forma discreta i sense obrir boca.

Reconec també que els esdeveniments d'aquests últims dies han precipitat la meva decisió, per estar en discòrdia amb certes decisions presses per l'Alcaldia.

Han volgut fer callar la veu de tot un poble i era algo que ni concebia ni esperava i que no represento de cap de les maneres.

M'afegeixo doncs a la decisió pressa per tres companys més d'equip, Àngel Òdena, Frederic Porta i Joana Zaragoza, que ahir van presentar també la seva renúncia i que entenc i recolzo completament.

Marxo trista, ho reconec, doncs sempre vaig pensar que era una oportunitat per tirar endavant nous projectes, noves idees... i m'ho emporto a la mateixa motxilla amb la que vaig aterrar."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar