loader
menu

CIUTAT

La CUP aplaudeix la decisió de Prats d'abandonar l'equip de govern PSC-PP

El Circ Ciutat dimecres, 04 d'octubre de 2017

La CUP de Tarragona aplaudeix la decisió de Josep Maria Prats de trencar amb el Govern de la ciutat. "Hem debatut, hem discrepat i hem dissentit moltes vegades amb moltes de les propostes que Prats ha fet des que és al Govern; de la mateixa manera que hem estat d’acord amb altres que ha fet. Avui, veient la seva valentia i la seva coherència com a persona en deixar un càrrec que implica un pacte amb el partit que va ordenar la violència indiscriminada contra milers de ciutadans i ciutadanes que l’únic que volien era votar, no podem fer res més que aplaudir-lo", expliquen els cupaires.

Els dos regidors de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada i Jordi Martí Font. Foto: circdetarragona.com

De la mateixa manera, des de la CUP asseguren que "no podem entendre que persones coherents, treballadores, defensores dels drets humans i humanes, en definitiva, continuïn callant davant l’agressió violenta més gran que hem patit les ciutadanes i els ciutadans de Tarragona durant aquest segle XXI.

Per als cupaires, Prats passarà a ser recordat com la persona que, des del seu càrrec a l’equip de govern de la ciutat, va saber dir “prou”, i esperen que la decisió del futur ex Quart Tinent d'Alcalde "faci reflexionar tothom i qui encara manté un mínim de dignitat no la perdi més encara".

La CUP ha aprofitat per enviar un missatge als regidors i regidores de l'equip de govern tarragoní: "Per decència, seguiu l’exemple de Prats i dimitiu. Tothom a la ciutat, menys l’alcalde, va sentir el clam “Ballesteros dimissió”. Abandoneu qui no va ser capaç de dir no a la repressió i l’ha minimitzat després."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar