loader
menu

CIUTAT

L'obra de la piscina dels Jocs i el desmantellament de l'antiga A-7, adjudicades

El Circ Ciutat dijous, 05 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la construcció de la piscina de 50 metres de l'Anella Mediterrània a l’empresa Acsa, Obras e Infraestructuras S.A. per un import d'1.689.331 euros, més IVA; molt per sota dels 2,3 milions d'euros amb que es partia inicialment. La piscina de 50 metres serà l’eix del futur Centre Aquàtic i acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis.

Fotomuntatge: Ajuntament de TGN

D’altra banda, el projecte d’urbanització per recuperar la topografia de l’antiga traça de l’autovia A-7, en el tram que es conserva entre el camí del Llorito i la rotonda de la Via Augusta, s'ha adjudicat per 270.384 euros a l'empresa Transmaber. Aquesta actuació permetrà que aquest vial estigui a una única alçada, fet que ha de millorar la mobilitat dels vianants a la zona. L’actuació, per tant, facilitarà la mobilitat a la zona del Nou Estadi, escenari de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis.

El tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, assegura que amb aquestes dues adjudicacions “es completarà el nucli dur de les infraestructures dels Jocs Mediterranis, tot seguint el cronograma previst. D’aquesta manera la nova piscina de 50 metres podrà acollir una prova test a la primavera, abans de l’inici dels Jocs. Pel que fa a l’actuació a l’autovia A-7, es realitzarà minimitzant les molèsties als veïns i la possible afectacions als aficionats del Nàstic els dies de partit”. Al procés de licitació es van presentar 8 empreses.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar