loader
menu

CIUTAT

La CUP insta Ballesteros a demanar l'expulsió del vaixell de la Policia Nacional

El Circ Ciutat dijous, 05 d'octubre de 2017

Tot i comparèixer de manera pública i condemnar la violència policial patida pels tarragonins durant la celebració del referèndum, les paraules de Ballesteros ni satisfan ni convencen la CUP. Preguntat per la presència del vaixell de la Policia Nacional al Port de Tarragona, l'alcalde tarragoní va assegurar que "no ha suposat cap problema d'ordre públic" i que, personalment, no el molestava.

Fotos: cedides

Els cupaires consideren que aquestes declaracions segueixen en la línia de “cinisme i hipocresia que el caracteritzen i continua mostrant-se d’esquenes a un poble que diumenge passat va ser apallissat per voler sortir al carrer amb fermesa i valentia per defensar la democràcia”.

La regidora Laia Estrada afirma que “qualsevol alcalde o alcaldessa que fos testimoni de les agressions que estaven patint les veïnes i veïns del seu municipi tenia el deure de posar-se al capdavant i intercedir per la fi d’aquests abusos”. En aquest sentit, comparen la “passivitat” de Ballesteros amb altres batlles, fins i tot del seu propi partit ―com Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat― que van sortir a peu de carrer en defensa de la ciutadania. El més indignant, assegura Estrada, és que “Ballesteros opina que això era «fer el numeret» i va optar per amagar el cap sota l’ala durant tota la jornada”.

És per això, que la formació anticapitalista titlla la seva postura d’inadmissible i l’insta a “sol·licitar la immediata expulsió del vaixell del Port de Tarragona i de les forces d’ocupació que assetgen la nostra ciutat”, seguint l’exemple d’alcaldes com els de Reus, Calella i fins i tot Pineda de Mar governada pel PSC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar