loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN aprova la relació de llocs de treball amb el rebuig unànime dels sindicats

El Circ Ciutat dilluns, 09 d'octubre de 2017

El Consell plenari ha aprovat avui la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona. Ho ha fet, però, amb el rebuig unànime de tots els sindicats amb representació al consistori. La imatge de diferents representants sindicals, d'esquenes a la sala de plens, i amb cartells reivindicatius, ha enterbolit, tant el debat dels grups municipals, com la votació, i que ha desfet l'alcalde Ballesteros amb el seu vot de qualitat. La votació havia quedat empatada a 13 vots.

Foto: circdetarragona.com

En cartells que han repartit entre els assistents al ple, tots els sindicats, excepte ASEMIT (UGT, USOC, CCOO, SPPMM-CAT i CGT) denuncien que la relació de llocs de treball "és plena de greuges comparatius entre els seus treballadors", i "és molt injusta".

La relació de llocs de treball és un instrument tècnic d’ordenació i planificació del personal, que permet la identificació de cada lloc, la seva classificació professional; indica els sistemes d’accés i provisió i detalla les retribucions complementàries. Així mateix, estableix els requisits necessaris per a desenvolupar cada lloc de treball dins de l’organització i la seva dependència orgànica.

“Al llarg dels anys 2015 i 2016 s’ha realitzat un procés d’elaboració de les fitxes de descripció de funcions dels llocs de treball, recollint les aportacions del personal i de les persones responsables dels diferents serveis. Posteriorment, s’han realitzat els treballs tècnics per completar l’actual catàleg de llocs de treball. De tot aquest procés de treball en resulta una proposta de relació de llocs de treball que serà la que es debatrà al Consell Plenari”, ha explicat la consellera de Recursos Humans, Ivana Martínez.

Per acabar de complir els compromisos resta la valoració dels llocs de treball, que és la darrera etapa de tot aquest procés.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar