loader
menu

CIUTAT

La passarel·la que unirà el Balcó i el Miracle va agafant forma

El Circ Ciutat dimarts, 10 d'octubre de 2017

L'Autoritat Portuària ha iniciat aquesta setmana el subministrament, muntatge, assemblatge de peces i col·locació del tram 5 de la passarel·la que ha d'unir el Balcó del Mediterrani amb el Miracle, corresponent a la “Y” truncada de l’estructura metàl·lica sobre les vies del ferrocarril.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Aquest nou tram correspon a l’inici de la rampa 1 des del costat ciutat-Estació fins el tram central sobre les vies del tren ja col·locat, que ja incorpora l’inici de la rampa 2 del costat ciutat-Baixada del Toro. Aquest tram se suportarà en els neoprens ja disposats per als punts construïts en l’estrep 1 i s’unirà mitjançant soldadura al tram central de l’estructura metàl·lica ja col·locat.

Aquests treballs es divideixen en dues fases: En la primera (prevista del 10 al 15 d’octubre) hi hauran talls puntuals de trànsit rodat del Vial de Bryant, sempre donant pas alternatiu al trànsit mitjançant senyalística d’obra. Els treballs durant aquesta primera fase són la descàrrega de materials (peces de l’estructura metàl·lica) i el seu assemblatge.

A partir del 16 i fins el 22 d'octubre, es tallarà totalment la circulació pel Vial de Bryant entre la rotonda immediata a l’obra, situada just abans de començar el vial, i la rotonda de Via Augusta (Hotel Imperial Tarraco). Hi haurà accés restringit al Bingo des de les 9h de dilluns dia 16 fins a les 6h del diumenge dia 22. Els treballs previstos durant aquesta segona setmana són la descàrrega de la resta de materials (peces de l’estructura metàl·lica), el seu assemblatge i la col·locació en obra durant la matinada del diumenge 22 d’octubre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar