loader
menu

CIUTAT

TGN reciclarà vidre per lluitar contra el càncer de mama

El Circ Ciutat dimecres, 11 d'octubre de 2017

Des d'avui i durant les properes setmanes, 12 iglús roses estaran ubicats en punts emblemàtics de Tarragona: a la plaça de la Font, la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau, la Rambla de Campclar, la plaça de la Constitució de Bonavista, la plaça de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada i a la plaça de l’església de Sant Salvador.

A l'esquerra, la gerent d'Ecovidrio a Catalunya, Sílvia Mayo; i al seu costat, la regidora de l'àrea de Neteja de Tarragona, Ivana Martínez. Foto: Mauri

Es tracta d'una iniciativa d'Ecovidrio, una entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a l'Estat, i que posa en marxa per tercer any consecutiu la campanya "Recicla vidre per elles", amb motiu del Dia Mundial contra el càncer de mama que se celebrarà el 19 d’octubre. La campanya té com a objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar vidre i contribuir amb una causa solidària i lluitar contra el càncer de mama.

Per cada quilo d'envasos de vidre que els ciutadans dipositin en els contenidors, Ecovidrio donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer. En aquest sentit, la consellera Ivana Martínez, ha assenyalat que “tres ampolles de vidre pesen quasi un quilo, això vol dir un euro de donació. La nostra ciutat és molt solidaria, així ho ha demostrat moltes vegades, i desitgem que ara ho torni a ser per la lluita contra el càncer de mama”.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb del càncer de mama, Ecovidrio també ha creat un contenidor domèstic amb un disseny especial. Es tracta d’un miniiglú que pot adquirir a www.miniglu.es i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer per contribuir a la prevenció, informació i sensibilització d'aquesta malaltia.

La campanya s'ha estès per 18 ciutats de l’Estat com Sevilla, Lleó, Madrid o la Corunya, per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, el nombre total de contenidors instal·lats serà de 146 contenidors.

Dades de reciclatge de vidre a Tarragona

Segons les últimes dades del 2016, els veïns de Tarragona van reciclar un total de 2.318 tones de vidre, el que suposa que cada habitant recicla de mitjana 17,68 kg. Respecte a la taxa de contenidors, TGN se situa amb una mitjana de 163 habitants per contenidor, comptant amb un total de 803 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar