loader
menu

CIUTAT

TGN perd el pàrquing dissuasiu de la Tabacalera

El Circ Ciutat divendres, 13 d'octubre de 2017

Tarragona perdrà l'aparcament dissuasiu de la Tabacalera que actualment té cabuda per a 228 vehicles. La raó és que el solar on es va ubicar el pàrquing, ara fa vuit anys, és propietat de l'empresa Altadis, i l'acord pel qual aquesta empresa permetia a l'Ajuntament fer ús del terreny com a aparcament també contemplava que podia recuperar el solar amb un preavís de 30 dies.

Foto: aparcamentstgn.cat

Segons ha pogut saber El Circ, Altadis ja li ha comunicat i ara el consistori disposa d'aquest termini de temps per buscar alternatives i per resoldre el previsible caos que es generarà quan l'aparcament, que costava 1 euro al dia, deixi de funcionar.

L'Ajuntament de Tarragona, a través d'AparcamentsTGN, ha explicat al Circ que ja està treballant en alternatives. D'una banda, actualment està en fase de redacció el projecte d'ampliació de l'aparcament dissuasiu del cementiri, que en pocs mesos ha de convertir-se en un aparcament asfaltat, senyalitzat, amb capacitat per acollir el doble de vehicles que fins ara i de pagament.

Segons el consistori tarragoní, també s'està començant a treballar amb la idea d'habilitar com a aparcament els terrenys d'unes naus que l'Ajuntament disposa al costat del riu Francolí perquè funcionin com a aparcament. Aquest era un projecte que es tenia en ment però que ara s'accelerarà per donar cobertura a aquesta zona de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar