loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil de TGN posa a subhasta més de 600 armes

El Circ Ciutat divendres, 13 d'octubre de 2017

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona posa a subhasta un arsenal amb més de 600 armes. En concret, 621, repartits en diferents lots. En total, són 492 escopetes, 39 carrabines, 12 rifles, 51 pistoles, 19 revòlvers i 8 armes d'avantcàrrega.

Foto: Guàrdia Civil de Tarragona

La subhasta s'organitza en la modalitat de "Plec", podent concórrer a la mateixa totes aquelles persones que estiguin en possessió de la llicència d'armes i desitgin participar en la licitació d'alguna de les armes, que romandran exposades al públic els dies 16,17, 18, 19 i 20 d'octubre de 2017, en horari de 09'00 a 13'00 hores, a la referida Comandància, al carrer Maria Aurèlia Capmany, a Tarragona.

La Guàrdia Civil ha comunicat que segons la Circular número 1 de 31 de gener de 2012 de la Direcció General de la Guàrdia Civil, que modifica alguns aspectes de l'anterior normativa amb relació a la subhasta d'armes en les comandàncies de la Guàrdia Civil, els interessats hauran d'efectuar l'ingrés de la fiança i posteriorment el total del valor de les armes adquirides en la Caixa General de Dipòsits (Delegació de Hisenda).

Igualment, tenint en compte que en cas de resultar dos o més propostes per un mateix lot i el mateix preu, els interessats o els seus representants haurien d'assistir a l'acte de la subhasta el dia 23 d'octubre actual, ja que la mateixa es resoldria per "licitación a la llana", o sigui anar augmentant en fraccions mínimes d'1 euro.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar