loader
menu

CIUTAT

Els escolars s'apropen al món de la Química

El Circ Ciutat dilluns, 16 d'octubre de 2017

Més de 450 nens de col·legis pròxims als seus centres de producció de La Canonja i Barcelona s'acostaran al món de la química, i gràcies a BASF, que se suma a les celebracions del Dia Mundial de l'Alimentació a través de la seva iniciativa educativa Kids 'Lab.

Foto: BASF

Els experiments, pensats per a nens d'entre 8 i 12 anys, contribueixen a despertar l'interès per la ciència de manera de manera creativa i col·laborativa. El programa "Clever foodies", que desenvoluparan durant la setmana del 16 d'octubre (Dia Mundial de l'Alimentació), gira al voltant d'un tema de rellevància social d'actualitat: com una bona alimentació pot contribuir a un estil de vida saludable.

Aquest grup d'experiments, a més de contribuir a l'objectiu de l'ONU "Educació de qualitat", cobreix altres dos objectius relacionats amb la sostenibilitat: "Fam zero" i "Salut i benestar". El programa incideix en el tema de l'alimentació saludable a través d'experiments amb els estudiants, que són els protagonistes del seu propi aprenentatge; vestits amb ulleres i bates de protecció, detecten i identifiquen vitamines i pigments en fruites i verdures, mesuren volums i aprenen a gestionar pipetes i tubs d'assaig.

El projecte d'educació científica Kids 'Lab va ser creat per BASF el 1997 amb l'objectiu de despertar l'interès per la ciència dels més petits i mostrar-los com la química forma part del nostre dia a dia. Des de llavors, milers de nens en més de 30 països d'arreu del món s'han apropat a la ciència a través de l'Kids 'Lab, aprenent a través del joc i l'experimentació.

Al centre de producció de La Canonja, en què el programa porta 6 anys consolidat, un miler de nens d'educació primària van realitzar el programa durant el curs escolar passat. A aquestes xifres es van sumar més de 300 estudiants de 4t curs d'educació secundària, que van experimentar el Teens 'Lab, programa destinat a alumnes de 12 a 16 anys. L'any 2016 Kids 'Lab va arribar als centres de producció de BASF a l'àrea de Barcelona, ​​i durant la setmana de la ciència més de 200 estudiants es van convertir en científics durant unes hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar