loader
menu

CIUTAT

Gossos de Tarragona: les platges ja són vostres

El Circ Ciutat dilluns, 16 d'octubre de 2017

Molts propietaris de gossos de Tarragona tenien apuntada la data del 16 d'octubre. La raó és que a partir d'aquest dia i fins el proper 31 de març torna a estar permès portar els gossos a les platges de la ciutat.

A l'esquerra, el Bigui; i al seu costat, el Coco. Foto: circdetarragona.com

Segons recull la nova ordenança de protecció i tinença d'animals, en vigència des de fa uns mesos, les persones propietàries d’animals de companyia podran portar-los a les platges del municipi durant aquest període "sempre que no pertorbin la resta de persones usuàries i els mantinguin en les condicions de neteja i higiene adients".

Tot i el nou text, la data en que Tarragona 'reobre' les platges als seus gossos i les condicions per portar-los són les mateixes que ja figuraven en l'ordenança anterior. El nou text preveu que es puguin habilitar espais per a gossos a les platges tarragonines durant tot l'any, encara que de moment no hi ha res en ferm.

La normativa sobre gossos a les platges indica que els animals han d'anar lligats amb corretja o cadena, i al costat del seu amo o conductor. Si el gos és considerat potencialment perillós, portarà també morrió.

Consulta AQUÍ la nova ordenança sobre tinença i protecció animal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar