loader
menu

CIUTAT

Repsol produeix plàstics per fer envasos farmacèutics i material sanitari

El Circ Ciutat dilluns, 16 d'octubre de 2017

Repsol produeix plàstics per fabricar envasos farmacèutics i material sanitari en els seus complexos de Tarragona i Puertollano, i alguns d'aquests plàstics cuiden la salut i són imprescindibles en la producció de dispositius mèdics com catèters, ampolles d'irrigació o mascaretes.

Foto: Repsol TGN

La fabricació d'aquesta gamma de poliolefines ha exigit inversions en les plantes químiques de Tarragona i Puertollano per garantir els processos '100% nets' requerits per la normativa del sector. En el complex de Tarragona, s'han executat inversions en les unitats de Polietilè de Baixa Densitat i de Polipropilè. A la fi de 2016 es van completar les fetes a les unitats de Polietilè d'Alta Densitat, tant en les zones de procés com en magatzems de matèries primeres i de producte acabat.

Les instal·lacions destinades a la seva fabricació al Complex Industrial de Tarragona han estat adaptades per a extremar la neteja i disminuir al màxim la possibilitat de contaminacions creuades d'un material o d'un producte amb un altre. Durant els últims anys, a Tarragona, s’ha format i sensibilitzat a tot el personal involucrat en la fabricació i manipulació d'aquesta gamma HealthCare en els nous protocols i operatives requerits.

Repsol va decidir emprendre un Pla de Transformació del Negoci de Química apostant per la reducció de costos, l'eficiència i la diversificació. En aquesta estratègia han estat claus les inversions realitzades en el cracker de Tarragona, en concret, l'any 2016 es va completar una inversió significativa per a la instal·lació d'un nova columna de destil·lació, que ha permès augmentar de manera substancial la contribució dels gasos liquats del petroli a la matèria primera.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar