loader
menu

CIUTAT

5.000 tarragonins clamen per la llibertat de Sànchez i Cuixart

El Circ Ciutat dimarts, 17 d'octubre de 2017

Tot i convocar-se en menys de 24 hores, entre setmana i amb una crida expressa perquè la gent anés millor a Barcelona, a Tarragona s'han concentrat més de 5.000 persones per demanar llibertat per a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Fotos: Mar Cirera

Fotos: Mar Cirera

La convocatòria, com sempre, feta principalment a les xarxes, ha tornat a col·lapsar l'entrada a la ciutat per la Imperial Tàrraco. Novament davant de la Subdelegació del Govern, però ara amb nous i alhora tristos arguments. Si fa uns dies ja es demanava llibertat, ara es feia amb més raó que mai. Més enllà de la independència, que es combina entre els discursos, però potser conscients que abans que res és la dignitat.

Per problemes amb l'equip de so, les persones que han intervingut i s'han adreçat al públic s'hi han hagut de deixar la gola. El primer de tots, Santi Fortuny, membre del comitè organitzador del referèndum a TGN. S'han condemnat les pràctiques rònegues, autoritàries i franquistes que emplea el Govern del PP, s'ha seguit recordant el paper del PSC i del PSOE durant tot el procés, com també el de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. I sobretot, s'han clamat per l'alliberament de Cuixart i de Sànchez; lamentablement, els primers presos polítics del segle XXI a l'Estat. Hi ha hagut parlaments de Pau Ricomà (ERC), del diputat Jordi Sendra (JxSí) i de la regidora de la CUP Laia Estrada.

Els tarragonins també han portat espelmes, en una jornada que s'ha desenvolupat amb un civisme exquisit, però que ha quedat un pèl deslluïda pels problemes de so. L'objectiu era transmetre el suport de la ciutat a Cuixart i Gómez i a les seves famílies i tornar a demanar, més que independència, llibertat, sobretot llibertat i ho ha aconseguit.

Consulta diferents vídeos sobre la concentració a la secció de vídeos del nostre facebook.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar