loader
menu

CIUTAT

La Brigada Municipal continua 'posant a punt' TGN

El Circ Ciutat dimecres, 18 d'octubre de 2017

L'Ajuntament de Tarragona continua arranjant voreres, asfalt i els petits desperfectes de la ciutat. Ho fa a través de la campanya "Tarragona, posa’t a punt", iniciada la primera quinzena d’agost per part de la conselleria d’Espais Públics, i que aquesta setmana comença les tasques intensives de reparació de voreres a carrer Sevilla, Prat de la Riba, Lleida i Doctor Mallafré i arranjaran l’asfalt del carrer Ramon i Cajal, molt malmès pel trànsit rodat.

Foto: Mauri

La setmana vinent, del 16 al 22 d’octubre, els operaris de la Brigada d’Intervenció Ràpida treballaran altres carrers de Llevant com Cala Romana, Boscos i La Móra. També faran reparacions de voreres i asfaltat a Sant Pere i Sant Pau.

Així mateix, la Brigada va actuar la setmana passada a les voreres de Sant Antoni Maria Claret, Vidal i Barraquer, Pau Casals i Guillem Oliver. Així mateix, també van arranjar l’asfalt dels carrers Caputxins, Soler, Gasòmetre i Colom.

Altres carrers on han actuat les darreres setmanes són a les voreres de l’avinguda Andorra, Pere Martell, Vidal i Barraquer i Ramon i Cajal i va reparar l’asfalt de Vidal i Barraquer, avinguda Andorra, República Argentina i el carrer Pere Martell.

“Vam iniciar la campanya intensiva a l’agost i no hem parat de reparar i arranjar la via pública amb l’objectiu de millorar l’espai públic de Tarragona [...] Continuem i no pararem fins que Tarragona estigui a punt", explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Actualment, hi ha 35 incidències obertes.

La primera zona la ciutat ja ha experimentat aquesta posada a punt és La Floresta-L'Albada-Parc Riu Clar-Torreforta-El Pilar-Torrenova-La Granja-Icomar-Riu Clar. En total es van fer més de 34 actuacions.

Una altra de les zones que ja s’han arranjat és el tram de la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d’Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba, Ramon i Cajal fins a arribar a la Part Baixa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar