loader
menu

CIUTAT

Dos vaixells de l'Armada Espanyola fan parada a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 18 d'octubre de 2017

Escortats per la Guàrdia Civil i amb l'himne de l'Armada Espanyola a tot drap. Així han atracat aquest matí en aigües de Port Tarraco dos vaixells de l'exèrcit espanyol, dels anomenats "cazaminas". Actualment es troben just davant del Moll de Costa, entre els Tinglados 1 i 2.

Foto: circdetarragona.com

Segons ha informat l'Autoritat Portuària, l’arribada dels dos vaixells "respon a operacions planificades i comunicades a l’Autoritat Portuària des del 19 de setembre", quan es va notificar també l'arribada del creuer GNV Azzurra. Els dos vaixells "cazaminas" fan operacions MCM (mesures contra mines) en els canals d’accés al Port i tenen previst marxar demà dijous 19 d'octubre. L'Autoritat Portuària ha explicat que les activitats que duen a terme els vaixells "cazaminas" ja es van dur a terme l’any 2008, però que "és necessari actualitzar les dades de manera periòdica".

La CUP de Tarragona ha tornat a rebutjar la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat, "encara que sigui de passada", i alhora demanem a l’Ajuntament de la ciutat que rebutgi la presència del vaixell-hotel de policies i guàrdies civils al Port.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar