loader
menu

CIUTAT

La Policia Nacional escorcolla els pares i mares d'una llar d'infants de TGN

El Circ Ciutat dijous, 19 d'octubre de 2017

Tarragona va tornar a patir un episodi d’assetjament per part d'agents de la Policia Nacional, i va ser als pares i mares de la Llar d'Infants Tic-Tac, situada al carrer Josep Irla, just al costat de la comissaria de la Policia. Així ho ha denunciat la CUP, que ha explicat que els familiars dels nens i nenes d'aquest centre, van ser sorpresos el dimecres 18 d'octubre per controls realitzats per agents armats amb metralletes, que van escorcollar els cotxes de diverses persones que duien els seus fills i filles a l'interior del centre.

Foto: circdetarragona.com

La CUP considera intolerable aquest assetjament a veïns i veïnes de la ciutat, especialment amb el precedent dels fets del passat 1 d’octubre i de la presència de vaixells de guerra al Port. També els preocupa que, en vista del comunicat emès per la Moncloa en el dia d’avui, en què confirma que “el Gobierno de España continuará con los trámites previstos en el artículo 155 de la Constitución para restaurar la legalidad en el autogobierno de Cataluña”, aquest tipus de fets esdevinguin quotidians.

Els cupaires rebutgen la creixent militarització de la ciutat, i al mateix temps emplacem al govern de la ciutat a posicionar-se al respecte. Per aquest motiu, hem registrat una pregunta per al proper ple, demanant a l’Alcalde què en pensa d’aquests escorcolls davant de llars d’infants i d’altres que hi pugui haver.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar