loader
menu

CIUTAT

Teruel es promociona a Tarragona

El Circ Ciutat divendres, 20 d'octubre de 2017

Sota el lema "Siente Teruel", aquesta província de l'Aragó promociona la seva oferta turística i gastronòmica a Tarragona des d'avui i durant tot el cap de setmana. "És una acció de promoció audaç i generosa, ja que no només ve a presentar-se sinó que destaca i posa en valor els vincles entres les dues ciutats”, ha explicat la consellera deTurisme de TGN, Imma Rodríguez. El president de la Diputació de Teruel, Ramón Millán ha agraït l’acollida de la ciutat de Tarragona i ha explicat que “la campanya vol promocionar els valors naturals, patrimonials i les tradicions de la província de Teruel en un territori tan proper com és Tarragona a la que ens uneixen molts llaços”.

Foto: Ajuntament de TGN

Teruel es promocionarà a la Rambla Nova, a l'alçada de la Font del Centenari, on s'instal·larà una petita carpa d'informació turística, amb degustacions de Pernil de Teruel, l’artista local Adrián realitzarà en directe diferents grafits cada dia, els aficionats a la bicicleta coneixeran una mica millor les Vies Verdes i a través d’ulleres virtuals es podrà descobrir la província en 360 º, i experimentar les rutes en una moto per la neu, endinsar-se en el museu miner d'Escolta o al parc Dinópolis i ser ajudant de cuina d'una Estrella Michelin.


Documents

Programa Siente Teruel


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar