loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN treu a concurs la renovació del passeig del Miracle

El Circ Ciutat divendres, 27 d'octubre de 2017

Aquesta setmana s’han enllestit els tràmits per poder treure a licitació les obres de renovació del Passeig Marítim de Tarragona. D’aquesta manera, en els propers dies sortirà a concurs la licitació de l’obra amb l’objectiu que a principis de l’any 2018 comencin les obres amb una duració estimada de vuit mesos. El pressupost de l’obra és d’1.200.000 euros + IVA.

Una imatge virtual de com quedarà el passeig Marítim un cop remodelat. Foto: Autoritat Portuària

L’actuació que contempla aquest projecte és l’execució d’una remodelació del passeig del Miracle en la zona de construcció de la nova passarel·la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat, de manera que el passeig, juntament amb les instal·lacions portuàries més properes d’ús ciutadà, com són el port esportiu, el dic de Llevant i la zona lúdico-cultural del Moll de Costa, siguin de millor accés i adquireixin un ús més urbà, més ciutadà, més per a vianants.

El nou projecte d’urbanització preveu la pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit, carril bici, zona de pas per a vianants més ampla, elements de jardineria i arbrat i un nou enllumenat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar