loader
menu

CIUTAT

La importància de la marca personal, a debat a TGN

El Circ Ciutat dimarts, 31 d'octubre de 2017

La importància de la marca personal i els nous perfils professionals seran alguns dels eixos principals de la VI Jornades Tarragona Impulsa, especialment adreçades a aquells sectors de la població en cerca activa de feina o bé que vulguin millorar la seva ocupabilitat, a persones emprenedores i empresàries i tècniques.

Foto: tarragonaimpulsa.cat

Les jornades, que tindran lloc el dijous 9 de novembre a la Sala Eutyches del Palau de Congressos, es dividiran en tres blocs, confeccionats a partir de la realitat del mercat laboral i de les demandes dels usuaris de Tarragona Impulsa.

El primer bloc estarà dedicat als perfils professionals actuals i a la cerca d’oportunitats laborals dels millenials i de la Generació Z. La conferenciant Gina Aran plantejarà quin és el nou mapa dels perfils professionals i quines demandes té el mercat.

El segon bloc vol presentar idees originals de treball i negoci de la mà del consultor Mikel Morlas i de l’expert Ferran Reyes. Tots dos parlaran de la importància del pensament creatiu i de les noves oportunitats que sorgeixen dels nous contextos econòmics.

El tercer i últim bloc estarà dedicat a la imatge, comunicació i marca personal en l’entorn laboral. La consultora d’imatge Andrea Vilallonga (especialment popular aquests dies per la seva participació al programa televisiu Operación Triunfo) i l’especialista en marca personal Marta Luis Collet plantejaran una activitat teòrica-pràctica per fer evident la importància de la percepció que es genera entre el públic a partir de la imatge generada tant a les xarxes socials com en una trobada cara a cara.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, assegura que les jornades “son una oportunitat per analitzar les tendències del mercat laboral i les necessitats de les persones demandants de feina, i entronquen amb la feina que es fa diàriament a Tarragona Impulsa per buscar la milor oportunitat a persones sense feina, emprenedors i empresaris consolidats”.

Més informació: www.tarragonaimpulsa.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar