loader
menu

CIUTAT

El sector econòmic marítim celebra 25 anys de promoció del Port de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 01 de novembre de 2017

L’agrupació que aglutina tots els sectors econòmics provincials relacionats amb l’activitat marítima va celebrar aquest dimarts els seus 25 anys d’història. Es tracta de l'Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT), una entitat d’interès econòmic sense ànim de lucre, constituïda el juliol de 1992; data des de la qual canalitza les inquietuds existents, tant de caràcter públic com privat, al voltant de la projecció i promoció del Port de Tarragona.

Fotos: Autoritat Portuària de Tarragona

Fotos: Autoritat Portuària de Tarragona

L’objectiu principal d’APPORTT és la gestió i promoció dels interessos comuns de les empreses del Port de Tarragona, coordinant la prestació de serveis per facilitar, desenvolupar i millorar els resultats de les activitats empresarials dels seus socis, així com posicionar la infraestructura portuària tarragonina com a port líder de la Mediterrània.

L’acte d'aniversari va consistir en un dinar de germanor al Tinglado 1 del Moll de Costava, que va comptar amb la presència del president de l’agrupació, Andreu Suriol; el president del Port de Tarragona, Josep Andreu; l’iniciador de l’entitat, Antoni Pujol, i tots els socis. També van ser convidats a l’acte tots els presidents que ha tingut APPORTT al llarg de la seva història.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar