loader
menu

CIUTAT

Critiques al PSC per col·laborar en el cessament del 'soci més fiable' dels Jocs 2018: la Generalitat

El Circ Ciutat dijous, 02 de novembre de 2017

“Ballesteros s’ha disparat un tret al seu propi peu [...] amb el seu suport a l’aplicació de l’article 155 està col·laborant amb el cessament del soci més fiable que ha tingut fins ara els Jocs Mediterranis, la Generalitat de Catalunya”. Així ho ha denunciat el portaveu municipal del PdeCAT, Albert Abelló, coincidint amb el primer aniversari de l’anunci de l’ajornament dels Jocs, que es va fer públic després d'una reunió del Comitè Internacional dels Jocs a Algèria.

Foto: circdetarragona.com

Per tot això, i a falta de només vuit mesos per la cita, Abelló ha preguntat a l’equip de govern municipal (PSC-PP) quin és el seu pla per tirar endavant l’esdeveniment esportiu: “Falten menys de vuit mesos per al seu inici i hi ha multitud de projectes pendents”. Des del PdeCAT han posat d’exemple la inexistència de la piscina olímpica, la quarta fase del Palau d’Esports, les obres del Camp de tir, la reforma del Velòdrom, l’adjudicació de nombrosos serveis i altres treballs també pendents als municipis seus.

“Un any després d’aquest ridícul internacional, el PSC, amb el seu suport incondicional al PP, torna a posar en perill la celebració dels Jocs Mediterranis”, ha denunciat el PdeCAT.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar