loader
menu

CIUTAT

Llum verd a la nova normativa d'ús dels camps de futbol municipals

El Circ Ciutat dijous, 02 de novembre de 2017

Llum verd a la nova normativa perquè clubs, entitats i associacions esportives de Tarragona puguin utilitzar a precari els camps de futbol de titularitat municipal de la ciutat. La convocatòria es refereix en concret a vuit camps municipals: Torreforta, Bonavista, Icomar, Campclar, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, La Granja i La Floresta.

Una imatge del camp municipal de La Floresta. Foto: tarragona.cat

Els clubs, entitats i associacions interessats a utilitzar aquests camps per als entrenaments o partits dels seus equips hauran de presentar una petició formal on especifiquin els dies i hores sol·licitats i condicions concretes d’ús, a més de diferent documentació legal. Una Comissió d’Avaluació assignarà una puntuació a cada proposta rebuda segons criteris com el nombre d’esportistes, el nombre de categories de futbol base, el nombre d’esportistes amb domicili a Tarragona o la presència d’un equip femení i d’una dona en l’òrgan directiu, entre d’altres. Les propostes amb més puntuació tindran preferència a l’hora d’aconseguir l’autorització sol·licitada.

Entre les funcions i tasques de manteniment que hauran de desenvolupar els clubs o entitats que rebin aquesta cessió d’ús dels camps de futbol hi ha la de fer-se càrrec de la consergeria de la instal·lació, de la neteja dels espais o de les reparacions o reposicions menors. Les bases aprovades avui també especifiquen que no es podrà instal·lar publicitat a cap espai de la instal·lació ni utilitzar els espais per a usos desvinculats de l’esport.

Segons la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, “aquesta convocatòria clarifica els drets i deures tant dels clubs com de l’Ajuntament i proporciona una major seguretat jurídica a totes les parts. D’aquesta manera contribuïm que els infants i joves que hi practiquen diàriament esport puguin fer-ho amb les millors condicions possibles”.

Vedrina també ha remarcat que aquestes autoritzacions a precari “són per a un any, prorrogables a un any més. Un cop complert aquest termini estem treballant en diferents escenaris per dissenyar un nou model de gestió d’aquestes instal·lacions municipals, que podria passar perquè el Patronat Municipal d’Esports assumeixi la gestió directa dels camps de futbol, tal com ja passa amb els diferents complexos esportius municipals”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar