loader
menu

CIUTAT

Foment redueix de 100 a 80km/h el límit de velocitat a l'A7 al seu pas per TGN

El Circ Ciutat divendres, 03 de novembre de 2017

La Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona ha anunciat que modificarà la velocitat màxima permesa al cinturó de Tarragona de l'autovia A7 entre les Gavarres i l’enllaç al cementeri de Tarragona. Actualment el límit és de 100 quilòmetres/hora i a partir del 7 de novembre la velocitat es reduirà i passarà a ser de màxim 80 quilòmetres/l’hora. A tal efecte, es canviaran els senyals de trànsit.

Una imatge d'un tram de l'autovia A-7 al seu pas per Tarragona. Foto: circdetarragona.com

Les raons que justifiquen aquest canvi de velocitat obeeixen a un pla de seguretat vial del Ministeri de Foment que, davant de l’increment de trànsit de les principals vies d’accés i sortida de la ciutat de Tarragona, aconsellen implantar mesures escalonades en diverses fases per tal d’afavorir la fluïdesa i millorar la seguretat de les vies.

En aquest sentit, ja es va substituït recentment el bucle que permetia la incorporació a l’A-7, sentit Barcelona, per als vehicles que venien de Valls per l’A-27 eliminant un trenat molt curt que podia comportar situacions de risc per a la conducció.

Pel que fa al canvi de velocitat màxima permesa a l’A-7, la reducció respon a la necessitat de facilitar les maniobres d’entrada i sortida dels enllaços, així com millorar la percepció de seguretat de circulació, minorant al mateix temps l’impacte sonor a les edificacions del voltant.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar