loader
menu

CIUTAT

Els usuaris del bus municipal puntuen el servei amb un notable alt

El Circ Ciutat dilluns, 06 de novembre de 2017

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha millorat la valoració global dels usuaris en l’última enquesta de satisfacció, registrant un augment considerable en el client Molt Satisfet (9-10) i superant un 6,7% les dades de l’any 2016. Respecte a les valoracions d’aspectes referents al funcionament del servei (horaris, puntualitat, freqüències, parades, bitllets i abonaments), la nota mitjana és de 8,07. Tan sols es registra una davallada en la freqüència de pas, que ha baixat en un 0,3%. L’enquesta, realitzada per l’empresa Ceres, es va dur a terme a les línies 6, 54, 8, 21 i 11, referents del servei a les zones de Ponent, centre i Llevant.

Foto: circdetarragona.com

Respecte a les valoracions sobre accessibilitat, neteja o comoditat dels autobusos, l’enquesta reflecteix que s’ha millorat en tots els ítems, especialment la neteja, comoditat i confort. Els usuaris donen una nota mitjana de 8,18, que representa un augment respecte de l’any anterior del 0,27%. Els usuaris també han valorat positivament els indicadors relacionats amb les parades, millorant en quasi tots els aspectes excepte en els panells lluminosos. La nota mitjana ha estat de 7,83, el que significa un augment vers l’any anterior del 0,21%.

També hi ha hagut un augment molt significatiu en la valoració del tracte i atenció als centres d’atenció al client, així com en la forma de conducció dels conductors. En aquest aspecte, la nota mitjana és de 8,43.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar