loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN explicarà 'Històries Amagades' per difondre el seu patrimoni

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 07 de novembre de 2017

Seguir el passos de Dalí en la seva visita a Tarragona l'any 73, conèixer la història de la muralla de la ciutat, descobrir el port i el comerç al barri marítim de la Marina establert a partir de l’any 1790, redescobrir el sarcòfag d’Hipòlit i l’estàtua d’August i observar la iconografia de la Casa Castellarnau. Aquestes són les primeres propostes del nou cicle de visites guiades "Històries Amagades de Tarragona".

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Es tracta de la nova iniciativa del Museu d'Història de Tarragona, que té com a objectiu explicar fets i indrets poc coneguts de la història de la ciutat i que, en principi durarà tot l'any. S’han programat set visites monogràfiques, una cada mes des del novembre fins a l’abril, amb especialistes que guiaran als participants per reviure moments del passat tarragoní.

La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, ha explicat que “a Tarragona tenim un gran llegat romà que s’ha convertit en el principal protagonista de la nostra història, però també compta amb indrets i fets del nostre passat menys coneguts i des de la conselleria de Patrimoni hem impulsat aquest cicle per donar-los a conèixer a través d’activitats pensades des d’una vessant vivencial i divulgativa, per recórrer i descobrir els fets allà on van succeir”.

El format serà el de visites guiades per un expert en la matèria que tindran lloc un diumenge al mes a les 11 h del matí i es desenvoluparan en grups de màxim 27 persones. La primera es durà a terme el pròxim diumenge dia 12 i porta per títol “Un passeig per la Tarragona medieval: espais de poder i de conflicte” a càrrec d’Esther Lozano i Marta Serrano de la Universitat Rovira i Virgili.

Totes les propostes tenen un preu de 3 € i les entrades es poden adquirir a la web www.tarracoticket.com


Documents

Tríptic Històries Amagades de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar