loader
menu

CIUTAT

Nova batuda de TGN contra el so dels estornells

El Circ Ciutat dimarts, 07 de novembre de 2017

Nova batuda de l'Ajuntament de Tarragona per foragitar els estornells i poder controlar les molèsties que ocasionen. El departament de Neteja Pública ha procedit a la contractació del servei de col·locació d’emissors de sons.

Foto: circdetarragona.com

El servei, que es prestarà des d’aquest mes de novembre de 2017 fins el mes d’abril de 2018, consisteix en l’emissió de sons que espanten als estornells.

S’han instal·lat 12 equips emissors digitals de crits d’alarma. Aquests consten d’una central emissora i un seguit d’altaveus col·locats a les capçades dels arbres. Tot el conjunt s’alimenta a través d’energia solar.

Els emissors s’han col·locat en els punts de la ciutat on hi ha més presència d’estornells, per garantir la seva eficàcia: als laterals de la Plaça Imperial Tàrraco (2 equips), a la plaça dels Infants (2), a la Rambla Nova (3), a la Plaça dels Carros (1), a la Plaça Josep Roig i Raventós (1), al Col.legi El Serrallo (2) i a la Llar d’Infants del Miracle (1).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar