loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

'Tindrem el simulador d'esquí més innovador del món'

Eloi Tost Més enllà de TGN dijous, 09 de novembre de 2017

Entrevista a Nacho Vallina, director de la Fira Esquiades SnowFun. El certamen se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre a Fira Reus.

Nacho Vallina, director de la Fira Esquiades Snow Fun. Foto: cedida

Què trobarà la gent a Esquiades SnowFun?

Hi trobaran una fira de neu totalment diferent, innovadora i plena de continguts i experiències interessants.

Detalli, si us plau.

Tindrem el simulador d’esquí més innovador del món, una pista d'esquí infinita, xerrades sobre continguts de neu, monòlegs d’humor, karts, segways... La fira està pensada tant per gent que ja en sap com per a nous esquiadors. Hi podran passar un dia diferent.

Per què a Reus?

Formem part de l’empresa Esquiades.com i estem ubicats al Tecnoparc. Tenim bona relació amb la gent de FiraReus i va sortir l’opció de tirar-la endavant. Hem de tenir en compte que no hi ha cap fira de neu de referència a la península, i fa cosa d’un any ens hi vam posar seriosament. Des del primer moment vam tenir una resposta molt bona per part de les estacions. I amb l’ajuda de l’ajuntament de Reus i de FiraReus hem aconseguit fer la fira més important de la península.

Per ser una primera edició hi haurà moltes estacions de llocs diferents...

Sí, venen estacions de Catalunya, el Pirineu aragonès, Sierra Nevada, França i Andorra.

Com han aconseguit que vinguin?

Nosaltres no venem fires, sinó que venem paquets a la neu des de fa molts anys. Els hi vam comentar i des del primer moment els va agradar. A més ho vam vincular amb tecnologia i els va semblar bé. També hem d’agrair que s’hi hagin implicat, ja que a cada estand hi haurà activitats, sortejos, concursos, elements de realitat virtual...

Quants estands hi haurà?

Tindrem 40 marques diferents, entre estacions d’esquí, agències de viatges, marques de productes especialitzats... Seran 1.800m2 d’activitats i expositors.

A banda també hi haurà tallers. Quines temàtiques tractaran?

Hi haurà degustacions de productes de muntanya, gràcies a una cuina que tenim preparada. També portem l’Alfred Rodríguez Picó, el meteoròleg, que ens dirà si nevarà molt aquesta temporada. A banda també voldria destacar que una empresa encerarà els esquís i taules gratuïtament, per tenir-les a punt per la temporada.

De tota manera entenc que esperen un públic ja iniciat.

Majoritàriament esperem que sigui esquiador, però estem convençuts que molta gent vindrà per treure el cap i s’engrescarà. És una fira per a tota la família.

Què es podrà comprar a la Fira Esquiades SnowFun?

No és una fira per comprar. Però sí que podran fer reserves d’esquiades, o comprar forfaits de temporada de les diferents estacions. El que volem és engrescar la gent perquè hi vagi i passi un dia diferent. En certa manera busquem ser el tret de sortida d’inici de la temporada.

La gent del Camp de Tarragona és molt d’anar a esquiar?

Tenim un mercat important. Amb Esquiades.com vam començar fa 15 anys a Tarragona i aquí tenim una penetració molt alta, més que en altres llocs, però podem afirmar que els tarragonins són més esquiadors que els de Barcelona. De fet, Tarragona és la cinquena ciutat de l’Estat amb més vendes a Esquiades.com. Amb els anys també penso que hem generat molts clients esquiadors. Hem fet una feina d’engrescar la gent, a partir d’haver fet molta publicitat ara ja fa 10 anys a l’oficina, la universitat... Aquesta gent ara ha crescut i segueix mantenint l’afició.

Comentava abans que tindran el simulador d’esquí més avançat del món. Com han aconseguit portar-lo?

El simulador va ser un dels reclams que volíem tenir. Vam fer recerca i vam trobar una empresa alemanya que es dedica a fer simuladors d’esquí. I aquest és el millor. Són 7 metres de pantalla panoràmica, una passarel·la horitzontal per anar fent lliscar els esquís o la taula d’snowboard, i a mesura que el jugador fa el descens la pantalla es va movent. S’ha de veure!


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar