loader
menu

CIUTAT

TGN mai es cansa de demanar llibertat

El Circ Ciutat dimecres, 08 de novembre de 2017

Igual que en molts pobles i ciutats d'arreu del territori, a la ciutat de Tarragona la jornada de vaga convocada pel 8N ha servit novament per demanar l'alliberament dels presos polítics i dels Jordis. I també per transmetre un missatge de fermesa en la defensa de les institucions catalanes.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Al migdia hi ha hagut concentracions davant de la Delegació del Govern, on s'hi han reunit prop de 2.000 persones. Les demandes, els crits, els càntics i els cartells han estat els de sempre: Llibertat per als consellers empresonats i per als presidents de l'ANC i d'Òmnium. "No esteu sols, no esteu sols", cridaven els assistents.

A la tarda, nova convocatòria. A Tarragona, com ve essent habitual, el punt de trobada ha estat la plaça de la Font. A diferència de les concentracions espanyolistes, en les dels partidaris del sobiranisme ja no s'hi canta. Es reitera la demanda de llibertat per als presos polítics i per als Jordis, se'ls transmet que no estan sols i per últim sí es canta, però Els Segadors.

No hi ha hagut cap parlament, i en aquesta ocasió els representants polítics, del'ANC i d'Òmnium s'han mantingut en segon pla. Però sí s'ha fet un manifest, i que a Tarragona ha estat llegit per l'ex vicepresident Carod-Rovira. La manifestació s'ha dirigit cap a la Subdelegació del Govern, a la Imperial, on s'hi han aplegat prop de 5.000 persones.

La riuada de gent ha baixat per la Rambla Nova a crits de llibertat, i com sempre, de forma cívica, serena i passiva. Però reivindicativa i indignada. Davant de la Subdelegació, més càntics i més proclames de llibertat i de democràcia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar