loader
menu

CIUTAT

Carles Castillo repetirà com a cap de llista del PSC tarragoní el 21-D

El Circ Ciutat dimecres, 08 de novembre de 2017

"L’assemblea de Tarragona m’escull per unanimitat com a candidat socialista de la província. És un honor i una responsabilitat. Moltes gràcies de tot cor. Posaré tota l’ànima i esforç.".Així anunciava a les xarxes l'ex regidor tarragoní Carles Castillo que havia estat escollit per liderar novament la llista del PSC de les comarques tarragonines a les eleccions al Parlament del 21-D.

Fotos: Facebook Carles Castillo

Fotos: Facebook Carles Castillo

Continuïtat, doncs, en el projecte dels socialistes, malgrat que alguns dels seus alcaldes ja se n'han desmarcat i fins i tot han dimitit en desacord amb la postura del partit davant la situació actual al país. La reelecció de Castillo tanca la porta a la possible entrada de Begoña Floría, qui en declaracions al Circ havia reconegut que gent del partit li havia demanat que es presentés per anar a les llistes del 21-D. El PSC, però, va decidir que calia continuar amb les mateixes persones. Així es va decidir en el Consell Nacional i així ho han ratificat les diferents assemblees.

Castillo, qui ve reunint-se amb agrupacions socialistes d'arreu de la demarcació, avui ho ha fet a la de Calafell, on ha lluït, novament, el cartell de candidat del PSC al Parlament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar