loader
menu

CIUTAT

ERC del Tarragonès escull candidata per al 21D la periodista Raquel Sans

El Circ Ciutat dijous, 09 de novembre de 2017

Els congressos comarcals d'Esquerra al Camp de Tarragona ja han escollit les persones que formaran part de la llista dels republicans a les eleccions al Parlament del 21D. La principal novetat és la de la periodista i vallenca Raquel Sans, que venia exercint de cap de gabinet del Delegat del Govern fins que aquest va ser cessat, i que ha estat l'elegida a la comarca del Tarragonès, amb 11 vots més que Eusebi Campdepadrós.

Foto: ERC

“La situació que vivim obliga a prendre partit i a fer pinya per construir un país més just on, com a punt de partida, no es pugui empresonar les persones per les seves idees”, ha assegurat Sans, que concorre com a independent.

Junt amb Sans, al Camp de Tarragona també han estat escollides Noemí Llauradó, Òscar Peris, Ferran Civit i Maria del Carme Folch. Noemí Llauradó, regidora d’ERC Reus, ha estat la més votada al Baix Camp; el fins fa poc Delegat del Govern i regidor republicà a Valls, Òscar Peris, és qui ha rebut més suport a l’Alt Camp. El diputat Ferran Civit, ha estat escollit per la Conca de Barberà, i l'alcaldessa de Marçà, Maria del Carme Folch, per la comarca del Priorat.

Aquestes persones seran candidats amb la resta de les persones de les comarques de l’Ebre i del Baix Penedès per formar la llista per la circumscripció de Tarragona. La resta de persones escollides pels congressos del Camp de Tarragona per completar part de la llista han estat Jean-Marc Segarra, Sergi Albarrán, Marina Giner i Neus Cerdà (Tarragonès), Camí Mendoza, Irene Aragonès i Àngel Xifre (Alt Camp) i Maria Antònia Dalmau (Alt Camp).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar