loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'univers Star Wars arriba a Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 09 de novembre de 2017

La primera convenció Starraco Wars arriba a la ciutat de Tarragona els dies 2 i 3 de desembre. Dues jornades dedicades exclusivament a la temàtica Star Wars per a tots els amants de la nissaga de la Guerra de les Galàxies. La convenció tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos i omplirà les instal·lacions amb activitats, exposicions, conferències i una ambientació que et transportarà a l’univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

Aquesta serà la primera edició de la Convenció Starraco Wars que neix amb la intenció de convertir-se en una cita anual. L'Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4 són els organitzadors de l'esdeveniment

També hi haurà desfilades de personatges de la nissaga R2-T4 (Tortosa), STAR PROPS (Barcelona), Amics de la Ciència Ficció (AACF), Nissaga Skywalker, Club OBI-WAN i Rebel Legion (València), Legió 501 (Zaragoza), Esquadró de Horuset (Alacant), Holored Estelar (Sevilla) i Guardianes de la Fuerza (Córdoba).

Foto: Palau de Congressos de Tarragona

Foto: Palau de Congressos de Tarragona

La Convenció Starraco Wars, organitzada per l' Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4, neix amb la intenció de convertir-se en una cita anual. Les dates s’han escollit de manera intencionada, per tal d’animar als seguidors de la nissaga Star Wars a ambientar-se davant la imminent estrena de l’episodi VIII, Star Wars Els últims Jedis, que veurà la llum el proper 15 de desembre, dues setmanes després de la gran trobada galàctica a Tarragona.

Els assistents podran fer-se fotos amb personatges de la nissaga en un photocall especial; un concurs de 'Cosplay' servirà perquè els amans d'Star Wars imitin el seu personatge preferit, i també hi haurà coreografies amb espases làser Atom Sabers i Spadawan Spadawan.

Amb voluntat benèfica

Starraco Wars neix amb un objectiu benèfic, ja que part de l’import de l’entrada serà donada a les Associacions Sanfilippo Barcelona i Cistinosi Espanya. Aconseguint un llaç solidari entre el públic assistent i les associacions escollides per aquesta primera edició.

Conferències

David Santana (actor STAR WARS a l’Episodi VII, Rogue One i Episodi VIII) ens explicarà la seva la seva experiència. Signatura d’autògrafs per 10€.

Miguel Blanes: presentació i xerrada sobre el seu llibre “La Guerra de las Galaxias: lo que el ojo no ve”.

Francisco Javier Millán: presentació i xerrada sobre el seu llibre “Galaxia Lucas: más allá de la Fuerza”.

Atom Sabers. Marc Aznar “Armas nobles para tiempos más civilizados”: las espadas làser en el universo Star Wars.

Horaris

Dissabte 2 de desembre la convenció Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda.

Diumenge 3 de desembre l’esdeveniment obrirà a les 10h i tancarà a les 19h.

Punts de venda i preus

Les entrades, que oscil·len entre els 5 euros i els 15 euros, es posaran a la venda de forma anticipada i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. Per internet a www.palautarragona.com. També es posarà punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona, Tortosa, Amposta i Valls, que vendran les entrades en horari feiner.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar