loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de SPiSP fan Casteller d'Honor al gestor cultural Jordi Bertran

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 12 de novembre de 2017

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet Casteller d'Honor al gestor cultural tarragoní Jordi Bertran. Juntament amb el premi Casteller Honorífic 2017, la colla del barri tarragoní també li ha fet entrega d'una camisa honorífica emmarcada.

Foto: @ccspisp

Foto: @ccspisp

El guardó amb que ha distingit Bertran, gran coneixedor del fet i el món casteller, havia estat en anys anteriors per a l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta (2013), per a l'alpinista Òscar Cadiach (2014), per a l'Àliga de Tarragona (2015) i l'any passat per a l'organitzador de la Diada Castellera del Catllar, Joan Olivé.

L'acte, que ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Begoña Floría, s'ha celebrat al local de la colla cooperativista i ha servit també per entregar el pin daurat de la colla a Ricard Boronat, com a tecler d'honor durant les festes de Santa Tecla d'enguany.

Finalment, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han fet un pilar per tancar l'acte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar