loader
menu

CIUTAT

TGN es desdiu de la seva promesa i continua òrfena de mapa acústic

El Circ Ciutat dilluns, 13 de novembre de 2017

Tot i que la promesa era tenir-lo pel passat mes de setembre i que fins i tot el Síndic de Greuges ja li va reclamant des de fa molts mesos, la realitat és que Tarragona continua sense tenir el mapa acústic de la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

Per aquest motiu, el grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) preguntarà al plenari d’aquest divendres 17 de novembre les raons del retard en l’elaboració d'aquest document que ja tenen les altres tres capitals del País i altres ciutats del territori, com Reus o Salou. “Tarragona continua sent l’única capital que no disposa de mapa acústic”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló.

Des del PdeCAT també han recordat que l’equip de govern va assegurar tenir-lo enllestit aquest passat setembre. “No en sabem res”, ha assegurat Abelló, que ha assenyalat que fa gairebé un any que el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, reclama el mapa acústic a l’Ajuntament de Tarragona.

“Tarragona necessita aquesta eina per tal d’avaluar la situació acústica ambiental existent a la ciutat i, d’aquesta manera, evitar, prevenir o reduir els efectes nocius i les possibles molèsties de l’exposició al soroll ambiental”, ha manifestat Abelló. El portaveu del PDeCAT ha recordat que són moltes les zones de la ciutat on els veïns i veïnes fa anys que pateixen molèsties per soroll, com és el cas, per exemple, dels espais pròxims a l’autovia A-7 o a l’autopista AP-7 o carrers i places del mateix centre o de la Part Alta de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar