loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

'Us demano que us feu voluntaris, en necessitem més de 4.000 i només se n'han inscrit 2.000'

El Circ Més enllà de TGN dilluns, 13 de novembre de 2017

El Banc d'Aliments del Camp de Tarragona necessita voluntaris perquè el Gran Recapte, previst pels propers 1 i 2 de desembre, pugui fer-se amb normalitat. Fins ara se n'han apuntat uns 2.000, però en falten 2.000 més, i per això durant la presentació de la novena edició de la recollida d'aliments, feta a Reus, el Banc ha tornat a fer una crida entre la ciutadania.

El Banc dels Aliments del Camp de TGN fa una crida gairebé a la desesperada per trobar més voluntaris per tal que el 9è Gran Recapte d'Aliments, previst pels dies 1 i 2 de desembre, es pugui realitzar amb normalitat. Més de 350 supermercats de les comarques del Camp de TGN es convertiran en punts de recollida d'aliments. Es recomana portar oli, llet i conserves de verdura, de peix i de carn.

"A les comarques de Tarragona necessitem molts voluntaris. Us demano que us feu voluntaris, en necessitem més de 4.000 i només se n’han inscrit 2.000. Dedicant només unes hores ajudareu a molta gent", han explicat el president de la Fundació Catalana de Bancs dels Aliments, Joan Vila; i el secretari del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Antoni Garcia.

Foto: Banc dels Aliments del Camp de Tarragona

Vila ha volgut remarcar la necessitat de campanyes com el Gran Recapte, que pretenen recollir els aliments basics per arribar a la població més necessitada de les nostres comarques: “Els propers 1 i 2 de Desembre, a la demarcació de Tarragona 4.000 voluntaris es distribuiran en més de 350 mercats i supermercats per recollir els aliments que la ciutadania aportarà”. Els productes més aconsellats per donar al Gran Recapte són oli, llet i conserves de verdura, de peix i de carn.

El Banc dels Aliments va repartir més de 2.700.000 quilos d'aliments a 24.000 beneficiaris, un total de 113 quilos per persona i any. Aquestes són les xifres del Banc durant el 2016 a les comarques de Tarragona. “Un adult, per tenir una dieta equilibrada necessita uns 400 quilos l’any. Amb les nostres ajudes només podem arribar a cobrir el 28% de la necessitat. Per això seguirem realitzant campanyes com el Gran Recapte per poder posar el plat a taula dels que més ho necessiten”, han relatat des del Banc.

Aquells qui vulgueu podeu apuntar-vos al web www.granrecapte.com o trucant al 977 75 74 44


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar