loader
menu

CIUTAT

La Cambra i Esade amplien la seva col·laboració per instruir emprenedors i directius

El Circ Ciutat dimarts, 14 de novembre de 2017

La Cambra de Tarragona i ESADE han decidit consolidar la seva col·laboració després de l’èxit assolit en l’organització del que ha estat el primer Programa complet impartit a Tarragona i de cara al 2018 s’ampliarà.

Fotos: Cambra de Comerç de TGN

Fotos: Cambra de Comerç de TGN

D'aquesta manera, ESADE desenvoluparà a la seu de la Corporació tarragonina tres programes d’Executive Education, adreçats a millorar les habilitats competitives d'emprenedors i directius: Lideratge de persones i Direcció d’Equips; Màrqueting i Vendes i InDigital Màrqueting .

El de lideratge, amb inici el 6 de febrer, està pensat per desenvolupar i millorar les capacitats de gestió dels directius participants; impulsar la sostenibilitat i l’eficàcia de les empreses mitjançant el desenvolupament de les persones; potenciar la innovació i la internacionalització dels directius i de les seves empreses per mitjà del lideratge i de la gestió de les persones i dels equips.

El segon, Màrqueting i Vendes, amb inici 17 d’abril, proporciona als directius participants la formació necessària, teòrica i pràctica, perquè puguin desenvolupar i actualitzar el seu coneixement sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes, sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents.

Ja a la tardor, arribarà l'InDigital Màrqueting, amb inici el 9 d’octubre. L’objectiu d'aquest programa és capacitar els participants perquè esdevinguin directius integrals, amb uns coneixements profunds de l’ecosistema digital tot aportant valor a les seves organitzacions en un entorn digitalitzat, adquirint coneixements estratègics i tàctics en l’entorn digital associat al màrqueting, les vendes i la comunicació.

L’avantatge competitiu d’aquesta proposta, a més de la seva contrastada qualitat, rau en el fet que l’alumne gaudirà de tots els avantatges d’aquesta escola de negocis (professorat, experiència i prestigi) sense necessitat de moure’s de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar