loader
menu

CIUTAT

Els Xiquets de Tarragona, de festa

El Circ Ciutat dimarts, 14 de novembre de 2017

Els Xiquets de Tarragona celebren les seves festes. Es tracta d'un seguit d'actes dedicats als castellers i oberts a la ciutadania des de dijous fins diumenge. Les festes començaran el dijous 16 de novembre amb la xerrada inaugural. També hi haurà una taula rodona, "Els Xiquets en Veu de Dona," per analitzar com ha canviat el paper de les dones dintre la colla. A continuació hi haurà un tast de vins amb valor afegit, on es pretén donar a conèixer un projecte d'inclusió social i laboral a través del Celler Cooperatiu de l'Olivera de Vallbona de les Monges.

Foto: Paula Arbeloa

Divendres a les 18:30 tindrà lloc el concurs culinari "Master Xef Júnior XDT." Els nens que vulguin elaboraran un plat a partir d'aliments obtinguts a comerç just. D'aquesta manera s'explicarà a la canalla els beneficis i l'aposta responsable pel comerç just i de proximitat. Una hora més tard s'inaugurarà l'exposició "Castells de sorra. Una pinya per a la llibertat del poble sahrauí" que ensenya la feina feta pels membres de la colla al campament de refugiats d'Smara. I finalment a les 20:30 hi haurà diferents tornejos i s'entregaran els premis del concurs culinari. Els Xatus donaran el toc musical a la mitjanit.

Durant tot el matí de dissabte i fins al migdia l'Institut Tarragona acollirà un torneig de bàsquet, així com, un torneig de ping pong. També es podrà aprendre a jugar a les bitlles catalanes i hi haurà un racó de jocs populars. Tot plegat acabarà el diumenge a la tarda, a les 18:30 amb la missa dels Xiquets de Tarragona a Sant Magí.


Documents

Festa Xiquets de Tarragona 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar