loader
menu

CIUTAT

El ple de TGN debatrà sobre la inclusió de les persones amb identitats de gènere diverses

El Circ Ciutat dimarts, 14 de novembre de 2017

El ple ordinari del novembre a Tarragona també debatrà sobre els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. La plataforma Gènere Lliure, formada per persones a títol individual i per col·lectius com H2O (Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona) i FLG (Associació de Famílies Lesbianes i Gais) ha presentat una moció amb l'objectiu que es millori la inclusió de les persones amb identitats de gènere diverses (és a dir, persones transgènere no binàries) a la ciutat. Tot això en el marc del dia de la Memòria Trans del 20N.

Foto: circdetarragona.com

La moció inclou referències a la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, així com a diverses referències a titulars de diversos mitjans de comunicació que anuncien les legalitzacions d'un tercer gènere en diversos països.

Els objectius

Els objectius concrets de la moció són aconseguir, en primer lloc, la demanda d'una educació sexual a les escoles que sigui inclusiva i no cissexista, i no centrada només en les relacions heterosexuals. També es demana la visibilització de l'existència del SAI (Servei d'Atenció Integral), que es dedica a atendre àmpliament les necessitats d'aquelles persones LGBT+ de la ciutat.

Així mateix, es demana la creació de lavabos universals, no separats per gènere, per evitar la discriminació de persones que no s'identifiquen ni com a home ni com a dona (és a dir, persones no binàries) i s'aspira al reconeixement d'aquestes identitats, entenent, tot i així, que això no és competència directa de l'Ajuntament, tot i que es remarca la importància que aquest, en la mesura que pugui, no les discrimini en l'àmbit de les seves polítiques.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar