loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les obres al carrer Salines deixen al descobert un tram de pista del Circ Romà

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 14 de novembre de 2017

Després de l'ensurt que van provocar a mitjan setembre, amb una fuita de gas que va obligar a evacuar tot el personal de l'Ajuntament, les obres del carrer Salines també donen satisfaccions. I en aquest cas, en forma de troballa de l'època romana. Es tracta de les primeres evidències en aquesta zona de la pista per on corrien les quàdrigues quan al Circ Romà s'hi celebraven curses.

Foto: @begofloria

Així ho ha explicat, a través d'un vídeo a les xarxes, la regidora de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floría. En resposta a alguns comentaris, i en referència a les característiques de la descoberta, la regidora ha afirmat que "s'ha d'estudiar millor" i que estan a l'espera d'obtenir els resultats de l'informe que caldrà fer des de l'àrea de Patrimoni. Les obres, de moment, no s'aturaran, segons Floría, qui ha deixat clar que " cal que els arqueòlegs es pronunciïn.... poc a poc i bona lletra."

La intervenció va començar a principis d'agost i en principi havia d'estar enllestida en quatre mesos. L'obra comportarà el canvi del paviment d'aquestes dues dues vies, consistent en una plataforma única i del mateix tipus de pedra que la veïna Plaça de la Font; a excepció de la cantonada amb Rera Sant Domènech, que es farà amb un acabat diferent. Tot i que l'objectiu és fer del carrer Sant Domènech un espai principalment per a vianants, des del consistori s'ha anunciat que també es permetrà la circulació esporàdica de vehicles.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar