loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Ajuntament asfaltarà l'accés a l'auditori del Camp de Mart

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 15 de novembre de 2017

La intervenció a l'auditori del Camp de Mart no serà de tanta envergadura com es preveia ara fa uns mesos. "Serà una actuació més suau de l'esperada". Així ho ha explicat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una entrevista a l'emissora municipal, Tarragona Ràdio, en què, un cop fet l'informe dels tècnics municipals, ha anunciat que "la carpa està en molt bon estat de salut", negant, a més, que l'envelat s'estigués deteriorant, com s'havia augurat en els darrers mesos, des que el mateix Ajuntament va decidir tancar el recinte per seguretat.

Foto: circdetarragona.com

Una de les novetats en la intervenció d'aquest espai és la millora de l'accessibilitat. Segons ha apuntat Ballesteros, la intenció de l'Ajuntament és asfaltar un tram dels Jardins del Camp de Mart; en concret, entre el Portal del Roser i fins l'entrada a l'auditori.

D'aquesta manera, segons l'alcalde, els dies que plogui i s'hi celebri algun acte les persones que hi vagin no hagin de trepitjar el terra, i en conseqüència, no s'embrutin de fang. "Ajudarà als transeünts, i tenen com a objectiu principal la temporada d'espectacles d'estiu i especialment els Jocs", ha apuntat l'alcalde, tot recordant que al Camp de Mart s'hi disputarà el bàsquet 3x3 dels Jocs Mediterranis.

Pel que fa al ritme d'obres, l'alcalde ha recordat que "els lavabos ja estan fets", i que falten les reformes dels vestidors, les bambalines laterals i "una mica" la zona d'espectadors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar