loader
menu

CIUTAT

Tarragona, capital nàutica

El Circ Ciutat dissabte, 18 de maig de 2013

L’alcalde de Tarragona Josep Félix Ballesteros, el president del Port de Tarragona Josep Andreu i el director de MareMeeting, Ángel Caballero van inaugurar el divendres 17 la I fira internacional nàutica MareMeeting Tarraco 2013, a les instal·lacions del Nàutic Tarragona. Aquesta fira nàutica que es podrà visitar durant aquest cap de setmana, es planteja reactivar la zona del Port Esportiu, així com atraure la ciutadania cap a la pràctica d’esports marítims.

MareMeeting Tarraco 2013 serà una concentració internacional, i no només serà un esdeveniment comercial, sinó que també inclourà un gran número d’activitats per a tot el públic, amb els 50 expositors que es proposa reunir de nàutica esportiva, pesca, submarinisme, caiac, etc.

Entre les diverses activitats hi haurà una competició de pesca, amb les novetats de la pesca amb caiac o la pesca a la roca; diversos cursos d’introducció al busseig, al surf o la vela, i també recreacions històriques amb la col·laboració del Museu del Port de Tarragona i Tarraco Viva.

També s’inclouran una sèrie d’activitats per als més petits, com el muntatge de canyes de pescar i la pràctica de la pesca des de la seguretat del moll.

L’entrada a la fira serà gratuïta, així com també una gran majoria de les activitats que s’hi oferten.

L'alcalde de TGN, Josep F. Ballesteros, talla la cinta durant l'acte d'inauguració de la fira Maremeeting, al Port Esportiu. / cedida


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar