loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Guàrdia Urbana controlarà i vigilarà el transport escolar

El Circ Ciutat dimecres, 15 de novembre de 2017

La Guàrdia Urbana de Tarragona reinicia la campanya de control i vigilància dels transports escolars, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, i que està adreçada a verificar diversos aspectes administratius, tècnics i personals que contribueixen a la seguretat dels escolars que en fan ús.

Foto: circdetarragona.com

Els agents controlaran les condicions tècniques, administratives i del servei dels vehicles dedicats al transport escolar i de menors; la utilització dels sistemes de seguretat passiva per part dels menors, si es disposa d'una plaça o seient per a cada infant, el compliment de l'itinerari fitxat i de les parades i la presència de l'acompanyant de transport escolar degudament acreditat.

Igualment es verifiquen aspectes relacionats amb les condicions del vehicle (antiguitat, prescripcions tècniques, accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, estat i ús dels rètols que indiquen el transport escolar, pneumàtics, assegurances preceptives, etc..) i es controlen també aspectes directament relacionats amb el conductor, com ara control d'alcholèmia i drogues, o la documentació necessària, entre d'altres.

circdetarragona_AD

Els objectius de la campanya són "adoptar mesures correctores necessàries per reduir els risc d'accidents derivats de deficiències tècniques als vehicles, corregir les possibles infraccions de trànsit i aquelles relacionades amb la manca d'ús o utilització deficient dels elements de seguretat [...]", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar