loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Urbana controlarà i vigilarà el transport escolar

El Circ Ciutat dimecres, 15 de novembre de 2017

La Guàrdia Urbana de Tarragona reinicia la campanya de control i vigilància dels transports escolars, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, i que està adreçada a verificar diversos aspectes administratius, tècnics i personals que contribueixen a la seguretat dels escolars que en fan ús.

Foto: circdetarragona.com

Els agents controlaran les condicions tècniques, administratives i del servei dels vehicles dedicats al transport escolar i de menors; la utilització dels sistemes de seguretat passiva per part dels menors, si es disposa d'una plaça o seient per a cada infant, el compliment de l'itinerari fitxat i de les parades i la presència de l'acompanyant de transport escolar degudament acreditat.

Igualment es verifiquen aspectes relacionats amb les condicions del vehicle (antiguitat, prescripcions tècniques, accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, estat i ús dels rètols que indiquen el transport escolar, pneumàtics, assegurances preceptives, etc..) i es controlen també aspectes directament relacionats amb el conductor, com ara control d'alcholèmia i drogues, o la documentació necessària, entre d'altres.

Els objectius de la campanya són "adoptar mesures correctores necessàries per reduir els risc d'accidents derivats de deficiències tècniques als vehicles, corregir les possibles infraccions de trànsit i aquelles relacionades amb la manca d'ús o utilització deficient dels elements de seguretat [...]", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar