loader
menu

CIUTAT

Prats contradiu Ballesteros i recorda que va marxar del govern de TGN després de 'molta reflexió'

El Circ Ciutat dimecres, 15 de novembre de 2017

L'ex soci de Ballesteros i actual regidor d'Units per Avançar, Josep Maria Prats, ha respost a l'alcalde, després que aquest, en una entrevista a Tarragona Ràdio, ha afirmat que Prats "potser va prendre una decisió una mica mica precipitada", referint-se a la seva marxa de l'equip de govern tarragoní.

Prats, a l'esquerra, i al seu costat, l'alcalde Ballesteros, en el dia en que es va signar l'acord de govern tripartit, el febrer de 2016. Foto: circdetarragona.com

"De precipitació, ni una. Tot el contrari, molta reflexió. No me'n penedeixo de res, ja que si hagués de tornar a prendre la decisió, faria el mateix i la prendria igual". Així de contundent s'ha mostrat al Circ l'ex regidor de Cultura de l'Ajuntament, que insisteix que "jo segueixo actuant amb molta coherència, ja que en política cal ser molt conseqüent".

Prats ha recordat que si va decidir abandonar l'equip de govern que ara mateix formen PSC i PP "va ser conseqüència dels fets de l'1-O, que em van fer reflexionar". En aquest sentit, el regidor d'Units per Avançar ha posat com a exemple la seva "coherència" amb les dues mocions que defensarà el seu grup en el plenari del divendres 17 de novembre juntament amb els grups del PdeCAT, ERC i CUP: una perquè es reconegui el govern legítim sorgit de les eleccions del 27-S de 2015, i l'altra per condemnar la judicialització de la política catalana.

Pel que fa a aquestes mocions, l'alcalde Ballesteros ha explicat a Tarragona Ràdio que "intentarem tenir grans acords i tenir punts de confluència o almenys de comprensió. Pel que fa a les detencions ja vaig dir que em semblava una mesura absolutament desproporcionada i en la mesura que sigui possible i el redactat ho permeti, ens intentarem posar d'acord sempre des de respecte a la llei."

L'alcalde ha afirmat que Prats potser es va precipitar sortint del govern municipal, tot posant en valor el pacte subscrit entre el PSC, el mateix Units per Avançar i d'altres formacions, entre les quals Societat Civil Catalana, per a les eleccions al Parlament del 21-D. "És una candidatura que pretén ocupar aquest espai de centralitat que hi ha entre els dos extrems que ara estan en tensió: l'espanyolisme més pur i ranci i l'independentisme més radical. Entre aquests dos extrems hi ha un espai que nosaltres pretenem volem representar", ha defensat Ballesteros.

Prats ha deixat clar que el pacte entre el PSC i Units per Avançar pel 21-D no té cap lectura, o contra lectura, a nivell local: "No pressuposa res, no té un abans i un després", "en tot el que es refereix al procés respectarem la democràcia i la legalitat. D'una banda, i de l'altra".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar