loader
menu

CIUTAT

Ángel Juárez, candidat al Premi Molla d'Or per la seva tasca a la Fundació Mediterrània

El Circ Ciutat dijous, 16 de novembre de 2017

El president i fundador de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, és un dels vuit candidats al Premi Molla d’Or, que enguany arriba a la seva cinquena edició. Es tracta d’un guardó que atorga anualment l’empresa Girona Innovació i l’Hotel Nord 1901 “amb l’objectiu d’homenatjar a les persones que per la seva trajectòria personal i professional mereixen ser destacades”.

Ángel Juárez. Foto: Mediterrània

Ángel Juárez. Foto: Mediterrània

A banda d’Ángel Juárez, la resta de candidats són els següents: Marc Boix (fundador de l’ONG HealthUsNepal), Sílvia Pérez Cruz (actriu i cantant guanyadora d’un Premi Goya), Pepita Perich (gerent de la Fundació Ramon Noguera), Leti Rodríguez (periodista i docent), Marcela Topor (directora del diari Catalonia Today), Carme Vinyoles (periodista i escriptora) i Xevi Virgo (director del diari El Punt Avui).

El jurat ha proposat Juárez per la seva trajectòria professional des de l’àmbit social i literari així com per la seva faceta d’activista ambiental.

Tothom qui vulgui participar en la votació pot fer-ho fins el dilluns dia 20 a les 16 hores en el web oficial del certamen: http://premimollador.blogspot.com.es/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar