loader
menu

CIUTAT

Les escoles de la Salle de TGN i Reus fan un pols solidari per entrar al Rècord Guinness

El Circ Ciutat divendres, 17 de novembre de 2017

Els patis de les escoles de La Salle a Catalunya, inclosos els de La Salle Reus, Tarragona i Torreforta, s’han omplert avui d’infants, joves i adults amb un mateix objectiu: participar en el Pols Solidari, sota el lema “Guanyem un pols per a la Justícia Global”.

Fotos: La Salle

Fotos: La Salle

Aquest gest simbòlic ha anat acompanyat de les donacions que han fet els alumnes per participar (mínim 1€ per alumne) que faran possible projectes educatius que la Fundació PROIDE realitza a països del Sud.

L’alumnat de l’escola s’ha desplaçat al pati on, a les onze en punt del matí, s’ha donat inici al Pols Solidari. Després de realitzar aquest acte simbòlic, a partir d’un xiulet inicial i final, les parelles s’han donat la mà en sentit de respecte i de reconeixement de l’esforç de l’altre.

Un altre dels objectius de l’activitat és entrar al Rècord Guinness. Tan sols un grup d’uns 100 alumnes per escola han quedat registrats per al Rècord Guinness. L’explicació té a veure amb les exigències creixents de certificació de Rècord Guinness, en funció del nombre de participants. De totes formes, a partir d’aquesta xifra que suggerim, el Rècord s’assolirà, superant amb escreix l’actual (1.450 persones).

De fet, personal extern a cada centre ha estat l’encarregat d’omplir la documentació i certificar que s’estaven complint les bases de participació a cada escola.

Els 25 anys de PROIDE són una efemèride realment important. Són molts anys treballant per fer possible molts canvis socials a partir de l’oportunitat que ofereix l’educació i especialment l’educació de qualitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar