loader
menu

CIUTAT

Alejandro Fernández: 'Tarragona és la província més castigada pel separatisme'

El Circ Ciutat diumenge, 19 de novembre de 2017

La més "castigada pel separatisme". Així creu que es troba la demarcació de Tarragona Alejandro Fernández, que avui ha estat presentat com a cap de llista del PP a les eleccions al Parlament el 21-D. Fernández, que repeteix com a número 1, ha insistit que el PP és "l’única garantia per a reconstruir l’economia i la convivència” i ha culpat el procés: “La nostra economia, amb un turisme potent i variat, i un gran sector industrial, s’ha aturat per culpa del procés i la convivència s’ha vist afectada”.

Foto de família dels integrants de la llista del PP per la circumscripció de Tarragona. Foto: PP

Alejandro ha fet aquestes declaracions en un acte a Salou, amb la presència de més de 300 persones, en el que el candidat del PP a la Generalitat, Xavier García Albiol, ha presentat la candidatura popular per la circunscripció tarragonina. Albiol ha assegurat que “per nosaltres aquestes són unes eleccions restituents, que tenen l’objectiu de restituir la convivència, l’economia i la legalitat, tres pilars de la nostra societat que els separatistes han destrossat”.

El cap de llista tarragoní ha destacat que “a Tarragona tenim la millor candidatura, amb perfils diferents que representen la nostra societat”. El segon de la llista popular és el regidor de Deltebre, Tomàs Castells, mentre que la numero 3 és la reusenca Tona Duch. Les cinc primeres posicions de la candidatura es completen amb l’alcoverenca Brigitte Arenas, en representació de Noves Generacions, i amb el regidor de Calafell Juanjo García. El número 9 l'ocupa la regidora de Tarragona Maria Elisa Vedrina.

La llista

1. Alejandro Fernández Álvarez
2. Tomás Castells Fresquet
3. Montserrat Duch Cartañà
4. Brigitte Arenas Cortés
5. Juan José García Álvarez
6. Mario García Vidal
7. David Paul Chatelain Lucena
8. Francesc Caballero Ristol
9. María Elisa Vedrina Conesa
10. María Santos
11. María Borràs Fernández
12. Silvia Pujol García
13. José Francisco Martínez Raya
14. Javier Carrión Baídez
15. Juan Manuel Sánchez Ramírez
16. María Encarnación Quílez Valdevira
17. Victoria Eugenia Ramón Ferrer
18. Rafael Luna Vivas


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar