loader
menu

CIUTAT

TGN es torna a quedar sense festa pública de Cap d'any

El Circ Ciutat dilluns, 20 de novembre de 2017

El retard en les obres de reforma de la plaça Corsini fan que enguany Tarragona tampoc tingui una festa de cap d'any pública. Així ha quedat demostrat durant la presentació de la campanya comercial de Nadal, en la qual la regidora de Comerç, Elvira Ferrando, ha assegurat que ja no és a temps de preparar la festa per acomiadar el 2017 i donar la benvinguda al 2018.

Una imatge de la festa de cap d'any de 2015, al Pla de la Seu. Foto: circdetarragona.com

El cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Tarragona, Ramon Vilaltella, recorda que "l’alcalde Ballesteros es va comprometre, en el Plenari Municipal i en una posterior entrevista a la ràdio, a què l’Ajuntament organitzaria una revetlla a la Plaça Corsini per a donar la benvinguda al 2018”.

El líder dels joves del Partit Demòcrata (PDeCAT) considera que “estem novament davant un dels molts incompliments de l’equip de govern del PSC-PP ja que, amb l’excusa del retard de les obres a la Plaça Corsini, volen tornar a deixar Tarragona sense Revetlla de Cap d’Any”. Vilaltella creu que “Tarragona mereix donar la benvinguda el 2018 i que la festa de Cap d’Any es pot celebrar en un emplaçament alternatiu a la Plaça Corsini si hi ha voluntat per part del govern local”, pel que “demanem a l’Ajuntament que organitzi una celebració pública a la nit del 31 de desembre, com fan moltes altres ciutats del país”.

Campanya comercial nadalenca unitària

Per primera vegada, l’Ajuntament i les 10 associacions de comerciants de la ciutat han treballat conjuntament, unint esforços i recursos per planificar les mateixes activitats amb un discurs unitari. Ferrando ha valorat molt positivament que “per primera vegada tot el comerç anirà unit en una campanya comercial, des de llevant fins a ponent i el centre”. La campanya promocional consistirà que els 184 comerços participants i estaran identificats amb un cartell a la porta i disposaran d’una bústia de cartró. La botiga donarà als seus compradors unes butlletes i unes postals. Les butlletes s’hauran d’omplir amb el nom i contacte del comprador i dipositar-les a les bústies per participar en un sorteig. En total es distribuiran 73.400 les butlletes. Al final de la campanya, el 3 de gener, cada botiga sortejarà premis entre totes les butlletes de la seva bústia.

Els comerços també lliuraran unes postals amb motiu de la campanya “Tarragona, un Nadal per escriure’ns”. Les postals tenen una frase emotiva, per exemple: “Ets un sol”, “Et trobo a faltar”, “Tinc ganes de fer-te riure”, etc; s’han fet 11 versions diferents. En total es distribuiran 40.000 postals pels comerços, el Mercat Central, el Mercat de Torreforta i en seus municipals.

La campanya impulsada per la conselleria de Comerç compta amb les associacions següents: Botiguers de Tarragona, Unió de Botiguers de Torreforta, Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau, Associació de Comerciants Via T, Associació de Comerciants de Campclar, Unió d’Empresaris Voltants Mercat Central, Nova Unió de Comerciants de Bonavista UCB, Associació de Comerciants Sant Salvador, Associació Centre Comercial la Vall de l’Arrabassada i Associació de Venedors del Mercat Central.

L'encesa de llums, el 24 de novembre

La Festa de l’encesa de llums, adreçada als infants, tindrà lloc divendres, 24 de novembre, a la Rambla Nova, entre la Font del Centenari i l’estàtua dels Despullats. El mateix divendres s’encendran els 700 motius nadalencs distribuïts per tota la ciutat. L’enllumenat romandrà obert del 24 de novembre al 6 de gener, diàriament de les 18 a les 23 hores.

El cost econòmic és de 212.000 € assumit per l’Ajuntament: el lloguer del material de l’enllumenat i la instal·lació tindrà un cost de 207.000 € i la despesa energètica 5.000 €


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar