loader
menu

CIUTAT

La Mitja de TGN estrena recorregut i record per a l'ex regidora Marbel Negueruela

El Circ Ciutat dilluns, 20 de novembre de 2017

El diumenge 26 de novembre els carrers de la ciutat viuran novament la 26a Mitja Marató Ciutat de Tarragona + 10 K, que enguany estrena el nom de Memorial Marbel Negueruela per recordar qui va ser consellera d’Esports de l’Ajuntament. El canvi d’un dels trams del recorregut, que no passarà pel passeig Marítim a causa de les obres de construcció de la passarel·la que enllaçarà amb el Balcó del Mediterrani, és una altra de les principals novetats d’aquesta edició. La cursa s’ha presentat aquest dilluns en una roda de premsa a la Sala dels Tarragonins Il·lustres de l’Ajuntament de Tarragona.

Foto: Mauri

La sortida i l'arribada tornarà a situar-se a l'avinguda Vidal i Barraquer. Els atletes que completin els 21 quilòmetres del recorregut passaran per algunes de les principals vies de la ciutat com al Rambla Nova, l'avinguda Ramón y Cajal, l'antiga Nacional 340, el Moll de Costa o el passeig de l'Escullera. Els corredors de la cursa de 10 quilòmetres faran una versió reduïda d'aquest circuit, que enguany s'ha modificat a causa de les obres a la franja marítima de la ciutat.

En total s’espera la participació de prop de 3.000 atletes, 2.000 a la mitja marató i els altres 1.000 a la cursa de 10 quilòmetres, una xifra similar a les anteriors edicions. Les inscripcions continuen obertes al web http://www.mitjatarragona.cat/.

El mateix dia 26 de novembre s'iniciarà el 17è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb la participació d'uns 60 de fotògrafs professionals i aficionats.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha remarcat la importància del canvi de nom per recordar qui fou responsable d’esports, traspassada a principis d’aquest any: “Volem reconèixer la tasca de Marbel Negueruela, reconeguda tant pel teixit esportiu de la ciutat i el territori com pels companys del Patronat Municipal d’Esports”.

Prop de 300 persones voluntàries col·laboraran un any més amb la competició ajudant de manera important en diverses tasques logístiques com els avituallaments, el repartiment de dorsals i dels refrigeris posteriors a la cursa, etc. A més, l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) s’estrenarà enguany com a col·laborador de la Mitja Marató, repartint 4.000 ampolles de 50cl. d’aigua.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar