loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de Tarragona s'estrenen a fora

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 19 de maig de 2013

Els Xiquets de Tarragona han actuat avui al local de la Colla Vella de Valls en motiu de la Diada de Sant Isidre, que havia de celebrar-se a la plaça de l'Oli però ha estat traslladada per la pluja. Tot i que algunes baixes han fet canviar la planificació inicial dels del carrer Santa Anna, els matalassers han aconseguit el seu objectiu principal del dia, descarregant en primera ronda el 4 de 8 per tercera vegada aquesta temporada.

Una imatge de la diada de Sant Isidre. /irene montserrat

Una imatge de la diada de Sant Isidre. / irene montserrat

L'autocar dels Xiquets de Tarragona. /irene montserrat

A partir d’aquí els de la camisa ratllada s’han dedicat a preparar les fites del futur més immediat, segons ha explicat el seu cap de colla, Roger Peiró. En segona ronda els matalassers han demostrat el clar domini sobre el 5 de 7 que ja no té cap secret per la colla, de la mateixa manera que han descarregat el 7 de 7, unes estructures que han enlairat força lleugeres i sense cap dificultat. En la quarta ronda els de Roger Peiró han descarregat un 3 de 7, caracteritzat també pels canvis en el tronc. Per tancar l’actuació els Xiquets han realitzat un vano de 5.

Per la seva banda, els amfitrions, la Colla Vella, han iniciat la diada amb un 3 de 8 molt estable; el 4 de 8 ha arribat a la segona ronda, que ha anat seguit d’un 2 de 7 i un 5 de 7 a tercera i quarta ronda respectivament. La Vella ha tancat la diada amb dos pilars de 5 i dos pilars de 4.

D’altra banda, els Xiquets de Tarragona han aprofitat la seva primera sortida fora de casa per presentar l’autocar corporatiu de la colla. El vehicle de l’empresa Plana circularà amb la imatge de la colla castellera com a mínim els propers dos anys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar